BBL-opleiding met baangarantie!

Is werken met kinderen jouw passie, maar heb je nog niet de benodigd papieren? Dan kun je toch bij ons aan de slag als pedagogisch medewerker in opleiding, om vervolgens binnen een jaar je diploma te behalen. Bij Kinderopvang SKR bieden we twee momenten in het jaar leerplaatsen aan voor het zij instroomtraject Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Dit doen wij in samenwerking met onze opleidingspartner Variva Edu Academy.

Tijdens je opleiding combineer je je studie met het werken op één van onze groepen en zo koppel je de theorie aan de praktijk. Een jaar lang ga je een dagdeel naar school en werk je daarnaast ongeveer 20 uur. Het wordt een druk jaar, want je wilt immers een driejarige mbo-4 opleiding in één jaar gaan doorlopen en uiteraard met succes afronden. Een goede motivatie, doorzettingsvermogen en een dosis gezonde humor is belangrijk! Je doet dit uiteraard niet alleen, wij hebben speciaal voor jou begeleiding in company: een werkbegeleider en een praktijkopleider. De werkbegeleider is een naaste collega die je ondersteund bij de dagelijkse gang van zaken en met je praktijkopdrachten. De praktijkopleider begeleidt meer op afstand en is o.a. verantwoordelijk voor het beoordelen van de praktijkexamens.

Behalve de nodige motivatie en doorzettingsvermogen gelden er nog een aantal eisen om in te kunnens stromen. Je hebt minimaal een mbo-3 opleiding afgerond (of je beschikt over een diploma op minimaal havo niveau) en je bent 24 jaar of ouder. Is dit allemaal op jou van toepassing? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op.

Ga door naar de vacature en solliciteer:

Maak kennis met Saskia onze HR manager

Zij neemt contact met je op voor de eerste kennismaking. Bespreek met haar welke wensen je hebt en wat de mogelijkheden zijn. Ook kun je uiteraard al je vragen stellen.

Wij ondersteunen je

Praktijkopleider

Als Praktijkopleiders houden wij ons bezig met het organiseren, coördineren en plaatsen van leerlingen binnen SKR.  Wij onderhouden contacten met scholen en ondersteunen de werkbegeleider op de werkvloer. Bij examens komen wij in beeld om deze af te nemen bij de student.

Ook bieden wij  werk-leerplekken aan waarbij wij de studenten ondersteunen in hun leertraject om vervolgens bij ons aan het werk te gaan als gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

Pedagogisch Coach

Als Pedagogisch Coaches dragen wij bij aan de vertaling, implementatie en waarborging van het pedagogisch beleid op de locaties. Hierbij coachen wij de pedagogisch medewerkers in het pedagogisch handelen op de werkvloer. We zijn een luisterend oor, ondersteunen hen in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en werken samen aan het waarborgen van de pedagogische kwaliteit.