Ga jij aan de slag in de dagopvang?

Op welke locatie je ook werkt, liefde voor kinderen is het belangrijkste. Voor ons en voor jou staat het ‘blije kind’ centraal. Je ziet kinderen vallen, opstaan en weer doorgaan. Het kind volgen, inspelen op wat je ziet en de kansen pakken wanneer zij zich voordoen. Kortom, het groeien en ontwikkelen, daar gaat het om bij Kinderopvang SKR. Dat geldt voor zowel de kinderen als voor jezelf.

Vanzelfsprekend ben jij ook heel belangrijk voor ons! Daarom investeren we in jouw ontwikkeling met ondersteunende opleidingen, coaching en een groeiplan. Hoewel het geen geheim is dat je hard werkt in een kinderopvang, is plezier hebben met je collega’s en elkaar af en toe een schouderklopje geven, gezien en gehoord worden ook heel belangrijk.

Is het werken met jonge kinderen jouw passie en herken je jezelf in onze visie, werk je graag in een dynamische organisatie waar er aandacht is voor persoonlijke groei én waar ruimte is voor je mening je inbreng? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak kennis met Saskia onze HR manager

Zij neemt contact met je op voor de eerste kennismaking. Bespreek met haar welke wensen je hebt en wat de mogelijkheden zijn. Ook kun je uiteraard al je vragen stellen.