Ligt jouw hart bij het werken met peuters?

In onze peuter- en peuterspeelgroepen werken wij met een vroeg- en voorschools educatieprogramma (VVE). VVE richt zich op de brede ontwikkeling van kinderen en biedt ondersteuning en activiteiten voor taal, sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers zijn VVE-gecertificeerd en werken met het VVE programma ‘Startblokken’. Het programma sluit naadloos aan op onze pedagogische visie en kenmerkt zich door het basisprincipe dat jonge kinderen ‘groot’ willen zijn en mee willen doen aan de wereld om hen heen. Kinderen zijn nieuwsgierig en leren graag veel. Bij Kinderopvang SKR doen kinderen mee met VVE vanuit de filosofie dat kinderen leren van een gericht en gevarieerd aanbod. Pedagogisch medewerkers volgen de kinderen door naar hen te kijken, te luisteren en vervolgens in te spelen op de kansen en mogelijkheden die zich voordoen. Hierdoor is elke dag anders.

Is het werken met peuters jouw passie en herken je jezelf in onze werkwijze, werk je graag in een dynamische organisatie waar er aandacht is voor persoonlijke groei én waar ruimte is voor je mening je inbreng? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak kennis met Saskia onze HR manager

Zij neemt contact met je op voor de eerste kennismaking. Bespreek met haar wat je wensen en vragen zijn. Ook kun je uiteraard al je vragen stellen.