Kom jij bij ons enthousiaste team werken in onze bruisende buitenschoolse opvang?

Bij de BSO staat vrijheid voorop, waar kinderen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Wij geloven in het belang van betrokkenheid en inspraak van kinderen bij alles wat er in een BSO-groep gebeurt. Op deze manier stimuleren we de ontwikkeling van een eigen identiteit, leggen we de basis voor zelfverzekerdheid en zelfbewustzijn, en zien we kinderen als jonge burgers van de maatschappij.

Bij Kinderopvang SKR gaan we verder dan alleen kinderopvang; we bieden een unieke omgeving waar kinderen actief kunnen meedenken en meebeslissen. Onze pedagogisch medewerkers betrekken kinderen bij het samenstellen van activiteitenprogramma’s, het kiezen van thema’s, de aanschaf van spelmateriaal en de inrichting van leefruimtes. Op deze manier worden kinderen gezien, gehoord en hebben ze een eigen inbreng binnen de leefgroep.

De BSO is de ideale plek voor plezier, lachen en spelen. Hier ontwikkelen kinderen hun sociale vaardigheden, sluiten vriendschappen en genieten van een gevarieerd aanbod aan activiteiten, waaronder beweging, creativiteit, drama en veel buitenspel. Ons aanbod groeit voortdurend dankzij de diverse achtergronden en expertise van onze pedagogisch medewerkers.

We zijn niet alleen op zoek naar vaste BSO-medewerkers, maar ook naar gepassioneerde individuen die willen bijdragen aan het verbreden van ons aanbod. Dit kan in combinatie met het werken in een vaste groep, waar je naast je reguliere taken ook verantwoordelijk bent voor het uitbreiden van het aanbod binnen een cluster of zelfs de hele organisatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden als invalmedewerker, waarbij je zorgt voor een extra aanbod tijdens invaluren, zowel roulerend binnen clusters als op verschillende groepen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en heb je een relevante opleiding, zoals GPW, CIOS (Sport en Bewegen), kunst, drama, dans, enz.? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team en de groei van onze buitenschoolse opvang!

Ontmoet Saskia, onze HR-manager!

Zij zal contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek kun je jouw wensen bespreken en ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Aarzel niet om al je vragen aan haar voor te leggen.